Ring oss 010-585 25 00

Jobba hos oss

Välkommen till Hällestá Buss!

Vi är ett familjeföretag med verksamhet i Östergötland, Närke, Värmland och Västergötland.
Vår ambition är att erbjuda klimatsmarta resor med hög kvalitet och komfort. Vi värdesätter nöjda kunder, miljösmart resande med 100% förnyelsebart bränsle, och hög säkerhet med kontinuerlig utbildning av våra chaufförer. Hällestá buss sysselsätter idag över 100 personer med en blandning av chaufförer, trafikplanerare, verkstadspersonal och administrativa roller.

Att jobba på Hällestá buss

Hos oss får du utvecklingsmöjligheter och blir en viktig del av vår utvecklingsresa. Vi värdesätter ett klimatsmart resande och arbetar ständigt med att utvecklas till det bättre – för våra kunder, resenärer och vår personal. Hos oss blir du en det av en familjär arbetsmiljö med hjärtat i den viktiga uppgiften att transportera våra resenärer på tryggt, bekvämt och hållbart vis.

Lediga tjänster

Nedan finner du de lediga tjänster vi söker till vår verksamhet just nu. Kanske är du vår nya stjärna till någon av våra lediga roller?

Öppen ansökan

Är du nyfiken på att arbeta med oss men ej hittar tjänsten du söker tillgänglig just nu? Skicka in en spontanansökan till oss så kontaktar vi dig när möjligheter öppnar upp sig. Vi söker löpande ny personal i olika roller och områden.