Ring oss 010-585 25 00

Skolbusschaufför Askersund

Om tjänsten

Hällestá Buss som bedriver skolskjutstrafik i Askersunds kommun. Vi behöver förstärka personalstyrkan med en chaufför.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att köra skoleleverna till och från skolorna i Askersund. I arbetsuppgifterna ingår även fordonsvård. Arbetet är förlagt skoltid måndag till fredag och arbetspassen är delade.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån är ni ett antal chaufförer som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort.
  • Du har YKB.


Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Lön: Enligt avtal

Övrig information

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 010-585 25 00.

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm, Askersund, Söderköping och Karlstad.

Om anställningen

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Askersund i Örebro län.

Ansökan

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm, Karlstad, Askersund och Söderköping. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke.