Ring oss 010-585 25 00

Skolbusschaufför Tidaholm

Om tjänsten

Hällestá Buss bedriver skolskjutstrafik i Tidaholms kommun och behöver ytterligare en bussförare.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att skjutsa skoleleverna till och från skolor i Tidaholms kommun. I arbetsuppgifterna ingår även fordonsvård.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån är ni ett antal chaufförer som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort.

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Övrig information

Plats: Tidaholm

Omfattning: Tjänsten innebär att du arbetar de 178 dagar som eleverna går i skolan. Dagar för utbildning tillkommer. Övrig tid är du ledig. Det är ingen heltidstjänst och passar dig som vill arbeta lite mindre.

Lön: Enligt avtal

Om anställningen

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Ansökan

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm, Karlstad, Askersund och Söderköping. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke.