Lediga tjänster

Hällestá Buss söker busschaufförer till ny depå i Mullsjö

Om tjänsten

Från terminsstart vårterminen 2018 kommer Hällestá Buss köra skolskjutstrafiken samt service-linjer i Mullsjö kommun. Vi har investerat i nya moderna fordon till detta uppdrag. Innan du börjar köra uppdrag hos oss kommer du genomgå vårt utbildningsprogram. Som vi kallar Hällestaandan”.

Tjänsten innebär att du kör skoleleverna till och från skolor i Mullsjö kommun. I tjänsten ingår även fordonsvård.

Vi söker både fast deltidspersonal och extrapersonal.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån kommer ni vara ett antal chaufför som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Övrig information

Start: Januari 2018
Plats: Mullsjö
Omfattning: Deltid/Vid behov
Lön: Enligt avtal

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795552

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Norrköping, Finspång, Motala och Karlstad och från och med 2018 även Mullsjö. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke

All administration, försäljning och planering styrs från kontoret i Hällestad. Företaget omsätter 66 miljoner och sysselsätter närmare 100 personer.