Ring oss 010-585 25 00

Fira in våren med en gruppresa med Hällestá buss

Våren är här och vad kan vara bättre än att fira in den med en härlig gruppresa? Oavsett om du planerar en utflykt med kollegorna, en spännande resa med idrottsföreningen eller en minnesvärd utflykt med kompisarna så har Hällestá buss allt du behöver för att göra er resa oförglömlig.

Med en stor samling av moderna turistbussar i flera olika storlekar, kan Hällestá buss anpassa er resa precis efter era önskemål. Vill ni bara ta er från punkt A till punkt B? inga problem. Behöver ni hjälp med att arrangera boende, måltider eller till och med köpa evenemangsbiljetter? Vi löser det.

Oavsett om ni är ett företag, idrottsförening, pensionärsförening, skolklass eller ett privat sällskap är ni välkomna att boka buss och arrangemang hos oss. Vi vill alltid göra varje resa unik och anpassad efter våra kunders önskemål.

Det spelar ingen roll om ni är ett större sällskap som vill ha en helhetslösning eller ett mindre sällskap som bara behöver transport. Hällestá buss är redo att ta hand om er. Genom att fylla i kontaktformuläret och skicka in en prisförfrågan på vår hemsida kan ni snabbt få ett prisförslag och börja planera er drömresa.

Så varför inte göra våren extra speciell i år med en resa som ni sent kommer glömma? Kontakta Hällestá buss idag och låt oss hjälpa er att skapa magiska minnen.

Fler nyheter