Dalhalla – En Himmelsk Musikalkonsert

Avresedatum:
Lördag 18 juni – söndag 19 juni
Pris: 3.590:-/person
Enkelrumstillägg: 600:-/person

Biljetter på kategori röd, rad 11-19

I resans pris ingår:
*bussresa, *lunch dag 1 på Hellefors Herrgård, *hotell med del i dubbelrum, *2-rätters middag, *konsertbiljett Dalhalla, *hotellfrukost, *buffélunch dag 2 i Leksand, *em. kaffe med dopp

Boka din resa här!

Avresa:
Östergötland och Närke

Slutsåld.

 

Beskrivning

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 221 000, så avslutar hela originalensemblen med stor final sommaren 2022.

I En Himmelsk Musikalkonsert får du bl.a. uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway.

 

Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert!  Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Björn Kjellman, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl. och dessutom Morgan Alling som konferencier. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, m.fl. av fantastiska sångare.

 

Reseschema

Lördag 18 juni:

Buss avgår på morgonen/förmiddagen från respektive hemort. Första stopp blir i Hällefors där vi vid vackra Hellefors Herrgård kl.11.00-12.00 skall inta en välsmakande lunch. Färden går sedan vidare till Mora och The Bishop Arms Hotell där vi runt kl.14.30 checkar in på våra rum. Lite egen tid innan vi träffas igen kl.15.45 i hotellets matsal för att inta en tidig 2-rätters middag. Buss avgår sedan kl.17.00 från hotellet mot Dalhalla där vi räknar med att vara minst 1 timme innan konserten börjar. Mitt i föreställningen brukar det att vara en 30 min. lång paus då man kan handla sig något i kioskerna, om det är så på denna föreställning är inte fastslaget ännu. Kl.19.00 börjar föreställningen En Himmelsk Musikalkonsert, vi har biljetter på kategori röd, rad 11-19.

Söndag 19 juni 2022:

Efter en god natts sömn smakar det säkert gott med frukost som står uppdukad i matsalen. Se till att ni äter en rejäl frukost eftersom lunchen ligger senare klockslag idag. Alla checkar ut från sina rum och bussen rullar iväg från Mora kl.09.30. På vår resa mot hemorten kommer vi göra flera olika stopp vid kända besöksmål. Första stoppet blir kl.10.00–11.15 då vi stannar i Nusnäs vid Dalahästfabriken. På Grannas Hemslöjd tar men emot oss och berättar om tillverkningen av Dalahästen med visning runt bland de olika hantverkarna. Självklart blir det sedan tid till egna inköp. Vi tar plats i bussen igen och kör till Job´s tryckeri kl.12.15-13.30. Ni känner igen det storblommiga mönstret som finns på både tyg, brickor m.m. Först får vi en 30 min. lång guidad visning i verkstaden av gammaldags screentryck, sedan blir det möjlighet till inköp i butiken. Vidare resa mot Leksand med nästa stopp vid Leksand bröd där vi kl.13.45-14.30 får handla 2:a sortering i brödbutiken. En senare dagens lunchbuffé intar vi kl.14.45-15.45 på Pensionat Moskogen. Här har man också en liten butik där man säljer alster av Sverigealmanackans konstnär Erkers Marie Persson. Sista stoppet på resan gör vi vid någon lämplig rastplats under eftermiddagen då vi får sträcka på benen samtidigt som det från bussens kök serveras eftermiddagskaffe med dopp. Vi räknar med att vara i Örebro kl.19.15 och i Norrköping ca. kl.22.15.

 

Hållplatser

06.30    Norrköping, Resecentrum hållplatsläge C3-C6
07.10    Finspång, hpl Ica Hårstorp/ Taxi Finspång
07.15     Finspång, hpl Päronträ´t
07.20    Finspång, hpl Finspångs station
07.40    Hällestá, hpl kyrkan
08.00    Hjortkvarn, mackplan
08.15     Svennevad, Sörens Platta
08.30    Pålsboda, kiosken
08.45    Kävesta, hpl Circle K
09.00    Kumla, Stationen / Resecentrum
09.30    Örebro, Fredsgatan