Jesus Christ Superstar – Dalhalla

Avresedatum:
Fredag 17 juli – lördag 18 juli
2.990:-/person
Enkelrumstillägg: 300:-/person

Boka din resa här!

Avresa:
Östergötland

Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla till sommaren.

Beskrivning

Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp ännu en föreställning av Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än Peter Stormare, som Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren och souldrottningen Laila Adéle gör rollen som Maria Magdalena.

Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen och vita duken och setts av miljontals människor världen över.

I resans pris ingår:*bussresa, *lunch dag 1 på Hellefors Herrgård, *hotell med del i dubbelrum,*buffé middag, *konsertbiljett Dalhalla, *hotellfrukost, *lunch dag 2 i Leksand, *em.kaffe med dopp.

Reseschema

Fredag 17 juli 2020

Buss avgår på morgonen/fmfrån respektive hemort. Första stopp blir i Hälleforsdär vi vid vackraHelleforsHerrgård kl.12.30-13.15skall inta en välsmakande lunch. Färden går sedan vidare till Mora och Hotell Siljan där vi runt kl.16.00 checkar in på våra rum. Lite egen tid innan vi träffas igen kl.17.30 i hotellets matsal för att inta middag. Buss avgår sedan kl.19.00 från hotellet mot Dalhalla där vi räknar med att vara minst 1 timme innan konserten börjar. Mitt i föreställningenbrukar det att vara en 30 min.lång paus då man kan handla sig något i kioskerna, om det är denna gångär inte fastslaget ännu. Kl.21.00 börjar föreställningen.Vi har biljetter på kat.gul, rad 30-35. Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp föreställningarav Tim Rice & Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än Peter Stormare, som Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgrenoch souldrottningen Laila Adélegör rollen som Maria Magdalena, Judas roll spelas av PatrikMartinssonoch Pilates gestaltas av Fred Johanson, dessutom många flermedverkande!Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber/Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen/vita duken och setts av miljontals människor världen över.Efter föreställningen går bussen tillbaka till Mora och Hotell Siljan. Vi säger god natt!

Lördag 18 juli 2020

Efter en god natts sömn smakar det säkert gott med frukost som står uppdukad i matsalen. Alla checkar ut från sina rum och bussen rullar iväg från Mora kl.10.00. På vår resa mot hemorten kommer vi göra flera olika stopp vid kända besöksmål. Första stoppet blir kl.10.30–11.45 då vi stannar i Nusnäs vid Dalahästfabriken. På Nils Olssons Hemslöjd tar men emot oss och berättar om tillverkningen av Dalahästen med visning runt bland de olika hantverkarna. Självklart blir det sedan tid till egna inköp. Vi tar plats i bussen för att åka ytterligare ett kort stycke till Nittsjö Keramik där vi stannar kl.12.15–13.00. Då det är lördag är det tyvärr ingen verksamhet i drej-verkstaden. Vi får dock egen tid i butiken där mankan handla vackert porslin i både 1:a & 2:a sortering. Vidare resa mot Leksand där vi kl.13.30-14.30äter dagens lunchbuffé på Pensionat Moskogen. Här har man också en liten butik där man säljer alster av Sverigealmanackans konstnär Erkers Marie Persson. Innan vi lämnar Leksand passar vi på att stanna vid Leksand bröd kl.14.45-15.30där vi får handla lite 2:a sortering i brödbutiken. Sista stoppet på resan gör vi vid någon lämplig rastplats på eftermiddagen då vi serverar eftermiddagskaffe med dopp. Vi räknar med att vara i Örebro runt kl.19.00och i Norrköping runt kl.22.00.

Hållplatser

07.30 Norrköping, Resecentrum hållplatsläge C3-C6
08.10 Finspång, hpl Ica Hårstorp/ Taxi Finspång
08.15 Finspång, hpl Päronträ ́t
08.20 Finspång, hpl Finspångs station
08.40 Hällestá, hpl kyrkan
09.00 Hjortkvarn, mackplan
09.15 Svennevad, Sörens Platta
09.30 Pålsboda, kiosken
10.00 Odensbacken, ICA
10.15 Stora Mellösa, ICA
11.00 Örebro, Fredsgatan/Myrorna