Saturday Night Fever – Chinateatern, Stockholm

Hösten 2021 har vi tyvärr inga avgångar till denna föreställning.

Mer information inför vårens avgångar kommer senare.

Avresa:
Närke

Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare ……….de klassiska hitlåtarna avlöser varandra

Beskrivning

Den färgsprakande musikalen, med de många låtklassikerna, förflyttar dig tillbaka till 70-talets New York med dess glittrande heta diskorytmer och partyliv. Här finns fantastiska dansnummer, diskogloben, de vita kläderna, höftvickandet och de utsvängda byxorna. Men här finns också plats för förortens hårda vardagsliv och den ständiga kampen för att överleva -åtminstone till nästa dag.

Allt är på plats när succémusikalen Saturday Night Fever kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk produktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Räkna med diskofeber i Stockholm hösten 2021!

Trailer

Reseschema

11.00 ca. Ankomst till Stockholm, avsläpp i anslutning till Lejonbacken.
Egen tid på stán till shopping & lunch.

14.45 Bussen hämtar upp vid Lejonbacken för färd mot Oscarsteatern som ligger på Kungsgatan 63. Den som vill tar sig till teatern på egen hand.

15.30 Föreställningen börjar och pågår cirka 2 timmar & 30 minuter? inkl. paus.

18.15 Bussen rullar hemåt från Oscarsteatern, direktresa mot hemorten.

20.45 ca. Åter i Örebro.
21.15 ca. Åter i Kumla.
21.45 ca. Åter i Pålsboda.

Hållplatser

07.25 Pålsboda, bussgaraget.
07.40 Pålsboda, kiosken.
07.50 Kävesta, hpl vid Circle K.
08.00 Kumla, Resecentrum.
08.30 Örebro, Fredsg./Myrorna.