GES ”Stanna världen en stund” – Cirkus, Stockholm

Avresedatum:
Lördag 25 september 2021
1.375:-/person inkl. egen tid på sta´n

Boka din resa här!

Avresa:
Närke

Succe´gruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria!

Beskrivning

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia.

Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria!

Reseschema

11.15 Ankomst till Stockholm, avsläpp i anslutning till Lejonbacken. Egen tid på stán till shopping & lunch.

14.15 Bussen hämtar upp vid Lejonbacken för färd mot Cirkus som ligger ute på Djurgården. Den som vill tar sig till teatern på egen hand.

15.00 Föreställningen börjar och pågår cirka 1 timme& 30 minuter.

17.00 ca. Bussen rullar från Cirkus. Vi åker för upphämtning av andra resenärer på annan teater. Sedan direkt resa mot hemorten.

20.00 ca. Åter i Örebro.
20.30 ca. Åter i Kumla.
21.00 ca. Åter i Pålsboda.

Hållplatser

07.45 Pålsboda, bussgaraget.
08.00 Pålsboda, kiosken.
08.10 Kävesta, hpl vid Circle K.
08.20 Kumla, Resecentrum.
08.50 Örebro, Fredsg./Myrorna.