Forever Piaf – Göta Lejon, Stockholm

Våren 2022 har vi tyvärr inga avgångar till denna föreställning.

Avresa:
Närke

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet.

Beskrivning

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen… Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

Trailer 1

Trailer 2

Reseschema

11.00-11.15 Ankomst till Stockholm, avsläpp i anslutning till Lejonbacken. Egen tid på stán till shopping & lunch.

15.15 Bussen hämtar upp vid Lejonbacken för färd mot Göta Lejon. Den som vill tar sig till teatern på egen hand.

16.00 Föreställningen börjar och pågår cirka 1 timme& 30 minuter, utan paus.

17.45 ca. Bussen rullar från Göta Lejon. Direkt resa mot hemorten.

20.30 ca. Åter i Örebro.
21.00 ca. Åter i Kumla.
21.30 ca. Åter i Pålsboda.

Hållplatser

07.30 Pålsboda, bussgaraget.
07.40 Pålsboda, kiosken.
07.50 Kävesta, hpl vid Circle K.
08.00 Kumla, Resecentrum.
08.30 Örebro, Fredsg./Myrorna.