Weeping Willows med vänner – Dalhalla

Avresedatum:
Lördag 12 september – söndag 13 september
2.790:-/person inkl. hotell
Enkelrumstillägg: 300:-/person

Boka din resa här!

Avresa:
Närke

Dalhallas nya avslutningskonsert! Enligt traditionen avslutas sommaren i Dalhalla med en konsert utöver det vanliga, så även denna sommar! Det högaktuella bandet Weeping Willows kommer tillsammans med gästartister att leda publiken genom en kväll med musik, eld och ljusspel. En helt unik och minnesvärd upplevelse.

Beskrivning

Enligt traditionen avslutas sommaren i Dalhalla med en konsert utöver det vanliga, så även denna sommar! Det högaktuella bandet Weeping Willows kommer tillsammans med gästartister att leda publiken genom en kväll med musik, eld och ljusspel.En helt unik och minnesvärd upplevelse.

Låt dig förtrollas av högklassig musik och underhållning tillsammans med ljusupplevelser och brinnande eldar som möter Dalhallas vatten och karga bergväggar. Under den bara himmelen skapas ny magi i Dalhalla.

Närmare 100 000 besökare har sett den traditionella Fyrverkerikonserten genom åren vilket gör den till en av de mest uppskattade konserterna i Dalhalla. Nu går vi in i en ny era tillsammans med Weeping Willows och deras vänner och kör i stället en eld & ljusspelsföreställning!

I mars2019kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår.Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar och snart är de även en del av den traditionella Fyrverkerikonserten på Dalhalla.

-Det känns fantastiskt att få vara med och skapa en ny era i Dalhalla och avsluta konsertsomrarna med en avslutningsshow i sin unika form, säger Magnus Carlsson från Weeping Willows.

I resans pris ingår:

  • bussresa
  • lunch dag 1 på Bångbro Herrgård
  • hotell med del i dubbelrum
  • buffé middag
  • konsertbiljett Dalhalla
  • hotellfrukost
  • lunch dag 2 i Leksand
  • em.kaffe med dopp

 

Reseschema

Lördag 12 september 2020

Buss avgår på morgonen/fmfrån respektive hemort. Första stopp blir i Kopparbergdär vi vid vackertbelägna Bångbro Herrgård kl.11.15-12.00 skall inta en välsmakande lunch. Färden går sedan vidare till Mora och Hotell Siljan där vi runt kl.15.00 checkar in på våra rum. Lite egen tid innan vi träffas igen kl.16.30 i hotellets matsal för att inta middag. Buss avgår sedan kl.18.00 från hotellet mot Dalhalla där vi räknar med att vara minst 1 timme innan konserten börjar. Mitt i föreställningenbrukar det att vara en 30 min.lång paus då man kan handla sig något i kioskerna, om det är denna gångär inte fastslaget ännu. Kl.20.00 börjar föreställningen.Vi har biljetter på kat.gul, rad 18-23. Kvällens övriga artister presenteras längre fram.Efter föreställningen går bussen tillbaka till Mora och Hotell Siljan. Vi säger god natt!

Söndag 13 september 2020

Efter en god natts sömn smakar det säkert gott med frukost som står uppdukad i matsalen. Alla checkar ut från sina rum och bussen rullar iväg från Mora kl.10.00. På vår resa mot hemorten kommer vi göra flera olika stopp vid kända besöksmål. Första stoppet blir kl.10.45-11.30vidNittsjö Keramik, då det är söndag är det tyvärr ingen verksamhet i drej-verkstaden. Vi får dock egen tid i butiken där mankan handla vackert porslin i både 1:a & 2:a sortering. Vi tar plats i bussen igen och kör till Job ́stryckerikl.12.15-13.30. Ni känner igen det storblommiga mönstret som finns på både tyg, brickor m.m.Först får vi en 30 min. lång guidad visning i verkstaden av gammaldags screentryck,sedan blir det möjlighet till inköp ibutiken.Vidare resa mot Leksand där vi kl.13.45-14.30äter dagens lunchbuffé på Pensionat Moskogen. Här har man också en liten butik där man säljer alster av Sverigealmanackans konstnär Erkers Marie Persson. Innan vi lämnar Leksand passar vi på att stanna vid Leksand bröd kl.14.45-15.30 där vi får handla lite 2:asortering i brödbutiken. Sista stoppet på resan gör vi vid någon lämplig rastplats på eftermiddagen då vi serverar eftermiddagskaffe med dopp. Vi räknar med att vara i Örebro runt kl.19.15-19.30och i Norrköping runt kl.22.15-22.30.

Hållplatser

07.00 Norrköping, Resecentrum hållplatsläge C3-C6
07.40 Finspång, hpl Ica Hårstorp/ Taxi Finspång
07.45 Finspång, hpl Päronträ ́t
07.50 Finspång, hpl Finspångs station
08.10 Hällestá, hpl kyrkan
08.30 Hjortkvarn, mackplan
08.45 Svennevad, Sörens Platta
09.00 Pålsboda, kiosken
09.15 Kävesta, hpl Circle K
09.30Kumla, Stationen / Resecentrum
10.00 Örebro, Fredsgatan/Myrorna