Flerdagarsresor

Jesus Christ Superstar - Dalhalla

Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla till sommaren

Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp ännu en föreställning av Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än Peter Stormare, som Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren och souldrottningen Laila Adéle gör rollen som Maria Magdalena.

Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen och vita duken och setts av miljontals människor världen över.

Datum: Fredag 17 juli - lördag 18 juli
Pris: 2.990:-/person
Mer information

Weeping Willows med vänner - Dalhalla

Dalhallas nya avslutningskonsert!
Enligt traditionen avslutas sommaren i Dalhalla med en konsert utöver det vanliga, så även nästa sommar! Det högaktuella bandet Weeping Willows kommer tillsammans med gästartister att leda publiken genom en kväll med musik, eld och ljusspel. En helt unik och minnesvärd upplevelse.

Datum: Lördag 12 september - söndag 13 september
Pris: 2.790:-/person inkl. hotell
Mer information