Trafikplanerare i Hällestad

Hällestá Buss söker Trafikplanerare med stationering i Hällestad

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du tillsammans med kollegor schemalägger och planerar skolskjutstrafik och taxitrafik. Även trafikledning ingår i uppdraget.

 

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På kontoret är vi ett antal kollegor som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som trafikplanerare idag.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har B-Körkort
  • Gärna kunskaper i officepaketet

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav. Vi utbildar dig.

Övrig information

Start:            Omgående
Plats:            Hällestad

Omfattning: Enligt överenskommelse
Lön:               Enligt avtal

 

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Ange vilken tjänst du söker. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795552

 

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm, Karlstad, Askersund och Söderköping. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke.
Taxi Finspång ingår även i företaget.

Ansök här!

Scroll to top