Skolbussförare Söderköping

Hällestá Buss söker busschaufförer till Söderköpings Kommun.

Om tjänsten

Från terminsstart höstterminen 2022 kommer Hällestá Buss köra skolskjutstrafik i Söderköpings kommun. Vi har investerat i moderna fordon till detta uppdrag. Innan du börjar köra uppdrag hos oss kommer du genomgå vårt utbildningsprogram som vi kallar ”Hällestaandan”.

Tjänsten innebär att du kör skoleleverna till och från skolor i Söderköpings kommun. I tjänsten ingår även fordonsvård.

Vi söker både fast deltidspersonal och extrapersonal.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån kommer ni vara ett antal chaufför som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort
  • Du har YKB

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Övrig information

Start:              Augusti 2022
Plats:             Söderköping

Omfattning:    Deltid/Vid behov
Lön:               Enligt avtal

 

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795552

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm och Karlstad.. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke

Scroll to top