Bussförare Askersund

Hällestá Buss söker skolbusschaufför till Askersund

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du kör skoleleverna till och från skolor i Askersunds kommun. I tjänsten ingår även fordonsvård. Tjänsten innebär att du arbetar ca 178 dagar per år då eleverna är i skolan.

Vi söker både fast deltidspersonal och extrapersonal. Vi söker även dig som enbart vill köra en morgontur.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån är ni ett antal chaufförer som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort
  • Du har YKB

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav. Vi utbildar dig.

Övrig information

Start:              Omgående
Plats:             Askersund

Omfattning:  Deltid/Vid behov
Lön:               Enligt avtal

 

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795552

 

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Kil, Finspång, Mullsjö, Tidaholm och Karlstad.. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke

Ansök här!

Scroll to top