Lediga tjänster

Hällestá Buss söker Skolbusschaufför till Mullsjö.

 

Om tjänsten

Hällestá Buss kör skolskjutstrafiken samt servicelinjer i Mullsjö kommun. Trafiken bedrivs i huvudsak med mindre bussar. Innan du börjar köra uppdrag hos oss kommer du genomgå vårt utbildningsprogram som vi kallar ”Hällestaandan”.

Tjänsten innebär att du kör skoleleverna till och från skolor i Mullsjö kommun. I tjänsten ingår även fordonsvård.

Vi söker både fast deltidspersonal och extrapersonal.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån är ni vara ett antal chaufförer som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort.

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795556.

Hällestá Buss AB söker serviceinriktade turistbusschaufförer!

 

Vi är ett familjeägt företag som bedriver turistbussverksamhet och skolskjutsverksamhet i Östergötland, Närke och Värmland. Företaget grundades 1976 och sysselsätter cirka hundra personer.

Vi söker en turistbusschaufför till en tillsvidaretjänst samt extrapersonal till helgerna. 

Som turistbusschaufför kommer du att få köra både in- och utrikesresor. Längden på resorna varierar och kan ibland innebära att du övernattar någonstans i Sverige eller ute i Europa. Tjänsten innebär helgarbete då trycket på våra resor är högt vid veckosluten. Vi söker dig som vill arbeta på våra depåer i Hällestad, Pålsboda eller Norrköping.

Vem söker vi? Du ska vara en ansvarskännande, serviceinriktad person med stor social kompetens och med hjärtat på rätta ställe. Du får gärna vara sportintresserad, då en del av våra kunder är idrottsföreningar och anlitar oss för resor till och från sina matcharenor. Du får gärna även tycka om att arbeta med barn och ungdomar. Vi ser helst att du tidigare har arbetat med service i någon form.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Ansökan sker till per.johansson@hallestabuss.se.
Vid frågor ring oss på 0122-505 92.