Lediga tjänster

Hällestá Buss söker busschaufförer till ny depå i Kil.

Om tjänsten

Från terminsstart höstterminen 2019 kommer Hällestá Buss köra skolskjutstrafiken i Kils kommun. Vi har investerat i nya moderna fordon till detta uppdrag. Innan du börjar köra uppdrag hos oss kommer du genomgå vårt utbildningsprogram som vi kallar ”Hällestaandan”.

Tjänsten innebär att du kör skoleleverna till och från skolor i Kils kommun. I tjänsten ingår även fordonsvård.

Vi söker både fast deltidspersonal och extrapersonal.

Om dig

Du bör ha en god förståelse och empati för olika människors behov och önskemål. På depån kommer ni vara ett antal chaufför som arbetar tillsammans och hjälper varandra och då är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss.

Utbildning och erfarenhet

  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Övrig information

Start:                Augusti 2019
Plats:                Kil
Omfattning:    Deltid/Vid behov
Lön:                  Enligt avtal

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795556

Om oss

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Den största delen av verksamheten är skolskjuts. Företaget har skolskjutsverksamhet i följande kommuner: Norrköping, Finspång, Mullsjö och Karlstad. Från och med 2019 även Kils kommun. Inom företaget finns även en betydande del beställningstrafik/turisttrafik i Östergötland och Närke

All administration, försäljning och planering styrs från kontoret i Hällestad. Företaget omsätter 70 miljoner och sysselsätter 100 personer.