Lediga tjänster

Vi söker en underhållstekniker/mekaniker till vår depå i Hällestad

Vi söker dig som är intresserad av fordon och teknik och som gillar att arbeta självständigt.  Arbetet innebär att du servar, reparerar och rekonditionerar företagets fordon såväl utvändigt som inuti.

Vi är idag ett litet team på 3 personer som behöver förstärkning då fordonsparken utökats. På vagnparkens 75 fordon utförs allt från enklare tillsyn till tyngre reparationer. De fordon vi arbetar med är allt från personbilar till tunga bussar.

Det är meriterande om du har utbildning eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete, fordonsel eller plåt. Vi ser gärna att du har D-körkort men det är inget krav.

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se.
Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Mats Johansson på mats.johansson@hallestabuss.se eller telefon 0122-50592.

Till vår depå i Molkom och Karlstad söker vi busschaufförer

Skolbusschaufför

Vi söker en chaufför till våra skolskjutsuppdrag. Det är en deltidstjänst och arbetet är i huvudsak förlagt till skoldagar. Tjänsten innebär att du kör elever till och från skolan med buss upp till 22 platser.

Extrapersonal

Vi söker en busschaufför som kan arbeta då vi har hög beläggning och vid sjukdom. Vi är intresserad av både dig som vill köra mindre buss upp till 22 platser och dig som gillar att köra stora bussar. Vi har behov av både skolbusschaufför och turistbusschaufför.

Till båda dessa tjänster är det krav att du har D behörighet och talar god svenska. Du får av oss behövlig introduktionsutbildning.

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se.
Har du frågor kring tjänsterna kan du kontakta Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se eller 0122-795552.